Onderwijs + Evenementen - Curator Paints EU

Onderwijs + Evenementen

Merk Presentatie Virtueel Evenement

De Curator kleurencollectie roept een viscerale respons op. Leer meer over de inspiratie van het Curator merk en hoe u Curator verf kunt gebruiken voor uw volgende architectonisch project. Om uw bedrijf te registreren voor de merkpresentatie kunt u contact opnemen met: info@curatorpaints.com

Het ontwerpen van een nieuw tijdperk: Leiding geven aan de post-COVID-toekomst

Een IDCEC Goedgekeurde 1 uur. CE Cursus

Historische pandemieën van de 20ste en 21ste eeuw hebben ons gedrag, onze attitudes, en de manier waarop we leven en werken beïnvloed. Hun impact heeft zich uitgebreid tot onze binnenruimten, waardoor veranderingen in het ontwerp zijn ontstaan die veel verder reiken dan de onmiddellijke gevolgen van de pandemie. Deze cursus kijkt naar de grote grieppandemie van 1918-1920 en COVID-19 en bekijkt hun effecten op de maatschappij en het ontwerp. Met het oog op de toekomst na COVID-19 geeft de cursus specifieke ontwerpthema's om over na te denken en wat de toekomst van kleur en ontwerp zou kunnen zijn.

Om u in te schrijven voor onze CE cursus kunt u contact opnemen met: info@curatorpaints.com

Ontwerper Evenementen

We bevinden ons in een steeds veranderende design omgeving. Wij bieden gratis presentaties die speciaal voor u, de Designer, zijn samengesteld. Onze instructeurs kunnen u helpen geïnspireerd te blijven en zorgen voor inspirerende gesprekken over design.

We kunnen u helpen om op de hoogte te blijven van de nieuwste design onderwerpen en te netwerken met collega-ontwerpers. Daartoe hebben we in-person evenementen die CDC richtlijnen volgen.

Voor meer informatie over onze exclusieve Designer evenementen kunt u contact opnemen met: info@curatorpaints.com

Als u een van onze Design-programma's in uw instelling wilt organiseren, neem dan rechtstreeks contact met ons op via info@curatorpaints.com.

Search

Nederlands